Lifestyle

Άνετα παντελόνια για εργαζόμενες μανούλες (και όχι μόνο)

Το πρωί τρέχεις και εσύ να κατεβάσεις τα μωρά ή το μωρό στο σχολείο, για να προλάβεις να πας στη δουλειά σου στην ώρα σου; Αν ναι, τότε διάβασε πιο κάτω για να ανακαλύψεις μερικά πολύ όμορφα, «επαγγελματικά» και κυρίως άνετα παντελόνια. Προσωπικά, από τότε που έχω γίνει μαμά, ενδιαφέρομαι κυρίως για την άνεση των ρούχων μου αλλά θέλω να είναι και στυλάτα.

✔️Soft Touch Skinny Leggings with Zip:
Πολύ «επαγγελματικό» μοτίβο, στενή γραμμή και πολύ άνετο φυσικά!

Θα το βρείτε εδώ: https://www.calzedonia.com/cy/product/soft_touch_skinny_leggings_with_zip-MODP1191.html?dwvar_MODP1191_Z_COL_COLL=783C


✔️Cropped Straight Jeans: Απλό μαύρο Jeans που πάει με όλα. Άρα, δεν θα έχετε να σκέφτεστε τι μπλουζάκι να βάλετε και τι σακάκι. Τώρα τον χειμώνα μπορεί να φορεθεί και με μποτάκια.


Θα το βρείτε εδώ: https://www.calzedonia.com/cy/product/cropped_straight_jeans-MODP1147.html?dwvar_MODP1147_Z_COL_COLL=3293

✔️Animal Print Flared Jeans: Ίσως το αγαπημένο μου. Αν η δουλειά σου «επιτρέπει» animal print, τότε αυτό είναι το ιδανικό παντελόνι γιατί είναι άνετο για το πρωί μέχρι να αφήσεις τα παιδιά στο σχολείο, είναι και πολύ στυλάτο.

Θα το βρεις εδώ:

https://www.calzedonia.com/cy/product/animal_print_flared_jeans-MODP1160.html?dwvar_MODP1160_Z_COL_COLL=767C

✔️Fringed Wide Leg Jeans: Σε mood για ανοιχτόχρωμο; Τότε αυτό το παντελόνι είναι μια επίσης άνετη επιλογή και θα την βρεις εδώ:

https://www.calzedonia.com/cy/product/fringed_wide_leg_jeans-MODP1150.html?dwvar_MODP1150_Z_COL_COLL=5225

Εκτος από online, τα πιο πάνω μπορείτε να τα βρείτε και σε όλα τα καταστήματα Calzedonia.

Τρέξε Μαμά, τρέξε! Αλλά τουλάχιστον καν το με στυλ…και άνεση! 😉