Πάρτι και Διασκέδαση

Μνήμες από το πρώτο πάρτι γενεθλίων του «Γ»

Στην προσπάθεια μου να σκεφτώ πως θα οργανώσω τα φετινά γενέθλια του Γ, θυμήθηκα το περσινό παρτάκι του, όταν ολοκλήρωνε τον πρώτο χρόνο ζωής του.

Τον Μάρτιο του 2023 ήταν τα πρώτα γενέθλια του μικρού Γ (με θέμα «Wild ONE» και τα ζωάκια της ζούγκλας):

Αργήσαμε λιγάκι λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και έτσι το Σάββατο 3/6/23 ήταν αφιερωμένο στους εορτασμούς των πρώτων γενεθλίων του μικρούλη μας Γ. Οργανώσαμε λοιπόν ένα χαριτωμένο μικρό πάρτι, στον Πρωταρά, εφόσον ήταν και το τριήμερο του κατακλυσμού

Ο λόγος επιλογής του συγκεκριμένου θέματος για το παρτάκι μας, ήταν γιατί στον Γ αρέσει πολύ το τραγούδι «το ελεφαντάκι». Από πολύ νωρίς, βρέφος ακόμα, το άκουγε και ηρεμούσε, γελούσε και σιγά σιγά έκανε κινήσεις στον ρυθμό. Έτσι εμπλουτίσαμε την ιδέα και με αλλά ζωάκια της ζούγκλας και το ταυτίσαμε με το γνωστό λογοπαίγνιο «Wild ONE».

Ο Γ απόλαυσε κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας του. Ακόμα περισσότερο το απόλαυσε ο αδερφούλης του, που ως «μεγαλύτερος» (δυόμιση χρόνων ο μικρούλης μου) έπαιξε ασταμάτητα με τους μικρούς φίλους μας.

Μερικές ιδέες για ένα απλό παρτάκι, γεμάτο διασκέδαση, πολλή αγάπη και χαμόγελα:

  • τραπεζάκια με χρώματα για ζωγραφιές (τα δικά μας τραπεζάκια και χρώματα είναι από το Ikea)
  • φουσκωτό (από Boom Fouskota)
  • ένα ματ με σκορπισμένα τουβλάκια (τύπου Lego) (το δικό μας outdoor mat είναι από το Bebe Teens Concept Store και τα τουβλάκια μας από το Jumbo και από τον Mavro)
  • ένα μηχάνημα σαπουνόφουσκες για πολλή διασκέδαση (το δικό μας το πήραμε από Jumbo)

🔗Σας αφήνω τους συνδέσμους (links) για όλα όσα αναφέρω, στο τέλος του άρθρου.

Η τέλεια, και σε όψη και σε γεύση, τούρτα μας, που άφησε τους καλεσμένους μας κατενθουσιασμένους ήταν από το Πλάθω.

Αν χαρακτήριζα τη μέρα αυτή με δυο λέξεις, θα ήταν απέραντη αγάπη για για τον μικρό Γ και πολλή θετική ενέργεια από μικρούς και μεγάλους!

🔗Links (not sponsored):